Participeer

Wij bieden u de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van een stuk bos, beginnend bij een kwart hectare. Dit is de meest efficiënte manier om bos te beschermen via onze stichting. Als u besluit te participeren wordt u economisch eigenaar. De participatie behoudt zijn (aangeschafte) waarde en is overdraagbaar.  Tevens bestaat de mogelijkheid om de participatie terug te verkopen aan stichting Hart voor Bos.

 

U ontvangt een certificaat van eigendom (contract) en u krijgt de mogelijkheid het beschermde bos te vernoemen. Tevens wordt inzichtelijk gemaakt welk perceel u beschermt. Wij bieden een kwart hectare aan voor 450 euro. Hier kunt u antwoorden vinden op veel gestelde vragen over participeren.

 

Als u wilt participeren, neem dan contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en de daarbij  horende mogelijkheden voor u of uw bedrijf. Het is ook mogelijk om een bos samen te stellen naar aanleiding van een bijzondere gebeurtenis zoals een geboorte, verjaardag of trouwerij. Tot slot is het ook mogelijk om te participeren middels een  spaarplan.

 

Is dit niet wat u zoekt? Wellicht past een donatie beter bij u.