Doneer

Donaties zijn van harte welkom, u kunt zelf het gewenste bedrag kiezen. U kunt ook kiezen voor een doorlopende donatie via een SEPA machtiging. Bij elke 25 euro aan donaties kan Hart voor Bos 50 m2 bos beschermen. Aan de hand van een order of betalings-nummer kunt u terugvinden welke stukken bos u heeft beschermd op onze interactieve kaart. De kaart wordt bijgewerkt op elke eerste van de maand. Omdat u zelf kunt natrekken welk stuk bos u heeft beschermd spreken we hier over een adoptie. Aan het adopteren van bos zijn geen rechten of plichten verbonden. Zie ook onze veel gestelde vragen.

 

Is dit niet wat u zoekt? Wellicht is een participatie iets voor u. Hart voor Bos maakt het mogelijk om mede-eigenaar te worden van een stuk oerbos.


Doneer via IDEAL betaalverzoek

U kunt doneren met IDEAL ING betaalverzoek via ons eigen donatieformulier.  Invullen van de velden zijn niet verplicht, als u niks invult doneert u anoniem.  Na het invullen van het formulier komt er een link in beeld.  Als u deze link kopieert in uw browser kunt u veilig met IDEAL via uw eigen bank doneren.  U kunt zelf het bedrag aanpassen. Donaties boven de 25 euro kunt u binnen 1 maand terugvinden op onze interactieve kaart. U heeft hier het donatie referentienummer voor nodig, deze kunt u terugvinden op uw betaalafschrift van u eigen bank. Voor meer informatie over donaties, betalingsnummers en onze interactieve kaart verwijzen wij u naar onze veel gestelde vragen

Wilt u anoniem doneren? Laat de invulvelden dan leeg in het formulier en druk gelijk op de donatieknop.