DoneerDonaties zijn van harte welkom! Bij elke 25 euro aan donaties kan Hart voor Bos 50 vierkante meter aan bos beschermen. U kunt doneren met iDEAL door onderstaand formulier in te vullen. Invullen van de velden zijn niet verplicht, als u niks invult doneert u anoniem.  Na het invullen van het formulier wordt u automatisch doorverwezen naar de iDEAL betaalpagina, het bedrag kunt u zelf aanpassen.

 

Donaties boven de 25 euro kunt u binnen 1 maand terugvinden op onze interactieve kaart  onder vermelding van het transactie- of betalingsnummer. Het transactienummer wordt getoond als de betaling is afgerond, tevens kunt u dit nummer terugvinden op uw betaalafschrift van uw eigen bank. De kaart wordt bijgewerkt op elke eerste van de maand. Aan het doneren (van bos) zijn geen rechten of plichten verbonden.

  • Should be Empty:

Voor meer informatie over donaties, betalingsnummers en onze interactieve kaart verwijzen wij u naar onze veel gestelde vragen.

 

Is dit niet wat u zoekt? Wellicht is een participatie iets voor u. Hart voor Bos maakt het mogelijk om mede-eigenaar te worden van een stuk oerbos. Wilt u doneren aan hart voor bos  met een doorlopende machtiging of betalen met een andere betaalmethode zoals een credit card of PayPal dan kunt u dat doen via stichting Geef.